31. dec. 2014

Hello, 2015

Nikoli nisem kaj preveč dala na številke. Poleg tega, da absolutno sovražim matematiko (jap, tiste sorte sem), tudi ne verjamem v numerologijo in nasploh v idejo novega leta kot novega začetka, v katerem oh-my lahko začnem popolnoma na novo in sveže, s spiskom zaobljub (ki jih večina pozabi še preden pozdravi novoletnega mačka).

Vseeno pa ne morem brez voščila... pa naj bo še tako oh, vsakdanje in osladno. Številke same res ne prinesejo kaj drugega in novega same po sebi, to je na nas samih- kaj potegnemo iz vsega, kar se nam dogaja in kar doživljamo. Kaj se naučimo in poberemo. So new age, da me je kar sram malo, haha.

Samo tako pač je, I guess. Ene spremembe pridejo kar same, za ene moraš poskrbet sam. Zato vam želim veliko volje, pripravljenosti in akcije. Da vas ponese na krilih ljubezni, smeha in norosti, ker hej, brez malo norosti je življenje čist preveč prazno. Dajte si prisluhnit in prisluhnite tudi drugim.
Še po "domače"- srečno in zdravo 2015! :)

PS: še osebni nasvet- znebite se značajskih pizd v vaši bližini. Eni ljudje pač niso vredni...ali pa postanejo nevredni. Tudi to je del spremembe, lahko pa tudi napredka. Just sayin'. ;)


vir

Ni komentarjev:

Objavite komentar